news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și cu purtarea a Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, în data de 25 iulie 2021, a fost realizată o întâlnire duhovnicească cu credincioșii deficienți de auz din Comunitatea Surzilor din municipiul Curtea de Argeș.



 

Întâlnirea duhovnicească a avut la parohia Sfinții Voievozi din municipiul Curtea de Argeș, slujitor fiind, părintele Țîru Cătălin, preot slujitor la Parohia Mavrodolu din Pitești.

Bucuria întâlnirii noastre cu Dumnezeu în Taina și Harul Preasfintei Treimi a fost încununată de săvârșirea prin semne a Dumnezeieștii Liturghii ca Jertfă de mulțumire pentru toată facerea de bine și nădejdea în Pronia Dumnezeiască îndreptată spre mântuirea noastră.

Cu prilejul acestei întâlniri duhovnicești a fost evidențiată importanța vieții creștin ortodoxe exercitată în lăuntrul inimii și trăită în viața socială în și prin limbajul semnelor ca modalitate de  comuniune cu Dumnezeu spre folosul vieții noastre creștinești și mântuirea sufletelor noastre.   

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar