news        mail   location

 
 

Prin educație religioasă trebuie să realizăm, de fapt, o reală cultivare a sufletului. Aceasta ne ajută să construim un sistem de valori spirituale, etice, estetice, racordate la personalitatea fiecăruia dintre noi și materializarea în comportamente integratoare în viața comunității din care facem parte și a societății în ansamblu.



 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, desfășoară la parohia Valea Mare, protoieria Topoloveni, programul educativ „Școala de vară”, în fiecare duminică. În acest proiect sunt implicate cadre didactice, dar și părinții copiilor.

Preoții slujitori Iriminescu Tiberiu și Stancu Gheorghe Sabin au vorbit copiilor despre istoriul bisericii, după care tinerii au pictat, bucuroși fiind că pot organiza o expoziție cu lucrările pe care le-au făcut.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar