news        mail   location

 
 

Prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului  continuă să promoveze și în acest an diferite proiecte social-filantropice realizate cu sprijinul credincioșilor din cuprinsul Eparhiei. 

O activitate socială foarte importantă este proiectului eparhial ,, Bucuria de a dărui”,  care se desfășoară în diferite localități defavorizate aflate în  cele șase protopopiate ale Arhepiscopiei Argeșului și Muscelului.

Cu sprijinul parohiilor din municipiul Pitești, peste 50 de familii din comuna argeșeană Țițești, protopopiatul Mioveni,  au primit astăzi diferite daruri constând în: alimente, haine, încălțăminte, rechizite  și jucării. Acțiunea socială a fost organizată la biserica cu hramul ,, Nașterea Maicii Domnului” din parohia Țițești în prezența părintelui consilier Andrei Diaconescu, responsabil de Sectorul Social – Filantropic al Eparhiei.

Proiectul ,,Bucuria de a dărui” desfășurat în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a avut un impact deosebit în toate cele șase protopopiate ale Eparhiei, parohiile argeșene fiind atente la toate problemele sociale cu care se confruntă familiile cu venituri reduse. În acest sens s-au amenajat  diferite spații pentru depozitarea alimentelor, hainelor și jucăriilor, aceastea fiind oferite celor săraci în urma unor anchete sociale făcute în fiecare parohie.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar