news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială la Biserica Valea Danului în parteneriat cu Școala Gimnazială din localitate. 

 

Domnului Iisus Hristos cel Înviat ne pune la suflet dragostea de a dărui din prisosul nostru celui aflat în nevoie.

Darul să vină din inimă, să-l oferim cu drag, să punem în el o fărâmă din sufletul nostru și atunci vom simți acea mulțumire, acea bucurie lăuntrică de a oferi.

La acest mare Praznic al Învierii, copiii din satul Valea Danului au primit daruri de la oameni cu suflet mare în cadrul Proiectului ”Un zâmbet pentru copii de Paște” derulat în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de profesor Elena Ilina.  

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar