news        mail   location

 
 

În această perioada a Postului Mare, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin sectorul Social Filantropic și de Misiune, a sprijinit o familie din localitatea Brătești, comuna Albești, protopopiatul Curtea de Argeș, care și-a pierdut o parte din casă în urma unui incendiu devastator.



 

Acest nefericit eveniment a avut loc în data de 26 martie, fiind distruse camerele de la etaj și acoperișul casei.

 Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, care a vizitat locul incendiului în data de 27 martie, a fost organizată o acțiune de ajutorare în care s-au implicat mai multe parohii din protopopiatele Curtea de Argeș și Pitești. În urma acesteia au fost cumpărate materiale de construcții în valoare de peste 20.000 lei. Familia aflată în acest necaz a primit ajutor de la enoriașii parohiei Brătești, precum și din partea primăriei locale.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune al Eparhiei a primit în continuare responsabilitatea de a supraveghea toate etapele lucrărilor, urmând ca Ierarhul Argeșean să oficieze la final o slujbă de binecuvântare.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar