news        mail   location

 
 

La început de primăvară, în Luna Vieții, așa cum a fost declarată luna martie, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului organizează prin Sectorul Social Filantropic și de Misiune diferite activități menite să promoveze grija pentru viață, sănătate și dragostea între oameni.



 

Într-un moment atât de special când sărbătorim Ziua Internațională a Femeii,  126 de persoane cu vârste între 18-96 de ani,  din cadrul Centrului de Îngrijire și Asistență din municipiul Pitești, au avut bucuria de a primi vizita unui sobor de preoți.

Cu această ocazie a fost oficiată o slujbă de binecuvântare a personalului medical și a celor care beneficiază de serviciile sociale ale acestei instituții. În această zi importantă, slujitorii sfintelor altare argeșene au adresat femeilor prezente urări de sănătate.

A fost săvârșită și o slujbă de sfințire a icoanelor care au fost dăruite tuturor beneficiarilor.  Preoții prezenți în sobor au  împărțit flori, cărți cu tematică religioasă și dulciuri pentru toate doamnele.

Sectorul Social Filantropic și de Misiune va continua în perioada Postului Mare să deruleze diferite acțiuni sociale în toate cele șase protopopiate ale Eparhiei, fiind vizate familiile defavorizate, persoanele aflate în suferință, copii orfani șin bătrânii neajutorați.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar