news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză, în preajma Sfintelor Sărbători ale Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, a organizat o activitate educațional-catehetică la Biserica Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din municipiul Curtea de Argeș în parteneriat cu Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân din localitate. 

Doamna profesoară de religie, Maria-Gabriela Savu împreună cu elevi de la Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân au fost primiți cu căldură de Părintele paroh, Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului. Copiii au împodobit bradul, au cântat colinde și au primit daruri de la Moș Crăciun.

La activitate au participat epitropul bisericii, Cătălin-George Ureche și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar