news        mail   location

 
 

În ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nicolae, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare al Arhiepiscopiei Arageșului și Muscelului a desfășurat la parohia Frătici Vârsești din Protoieria Pitești, o activitate catehetică.

 

Părintele slujitor Ghețea Constantin a deschis evenimentul catehetic, prezentând invitații, pe doamna doctor Florea Laura, medic de medicina muncii, medicină de familie și ecografie și pe preotul Rafael Vintilă, care au participat la Sfânta Liturghie, prilejuită de sărbătorirea Sfântului Ierarh Nicolae.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, cei doi invitați, au susținut scurte cateheze pe tematici de sănătate și învățături religioase.

La final, cei prezenți, au primit cartea Pledoarie pentru Ortodoxie și a fost anunțat programul pentru concertul tradițional de colinde.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar