news        mail   location

 
 

Educaţia religioasă afirmă sufletul copilului şi, în acelaşi timp, îl înalţă prin iubire. Pentru omul religios, creştin ortodox, educaţia este o cale de a ridica la Dumnezeu, prin cugetare şi virtute, în, cu şi prin Acela care S-a făcut Om pentru ca omul să se îndumnezeiască după har, Mântuitorul Hristos, Dumnezeu – Omul. 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a desfășurat o activitate educativă, în care slujitorii Sfintelor Altare au dăruit copiilor caietele speciale pentru disciplina Religie, în mod gratuit.

Părintele slujitor Lăudat Daniel de la parohia Găvana IV din protoieria Pitești, a dăruit caietele speciale de Religie pentru elevii de clasa zero de la Scoala Generala Adrian Paunescu, Gavana II, Pitesti din clasele doamnelor profesoare de religie Dana Iordache si Maria Sandu. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar