news        mail   location

 
 

Cele mai multe din elementele educației se asimilează pe cale de încredere și de afecțiune între educator și educat. 

Din acest punct de vedere, nimeni n-a întrecut pe marele Pedagog al creștinismului, Mântuitorul nostru Iisus Hristos, a Cărui bunătate, blândețe și capacitate de a inspira încredere n-au fost întrecute de nimeni: „Lăsați copiii să vină la Mine”, „veniți la Mine, căci jugul Meu este bun, iar sarcina Mea este ușoară”.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului continuă activitățile educative pentru copiii argeșeni și musceleni.

Centrul Social-Cultural Sfânta Maria Magdalena al parohiei Găvana IV din municipiul Pitești a organizat o activitate intitulată: „Mâinile harnice ale copiilor”. Tinerii argeșeni, coordonați de voluntarii parohiei, au lucrat, pictat și au socializat, bucurându-se de expoziția pe care o vor vedea credincioșii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar