news        mail   location

 
 
×

Notificare

Folder doesn't exist or doesn't contain any images

Biserica și Școala, ca factori educaționali decisivi, au responsabilitatea de a spori cooperarea în vederea educării și formării copiilor și a tinerilor pentru o viață armonioasă în familie şi în societate. 

Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din Municipiul Pitești, a organizat în incinta bisericii din Expo Parc pregătire cu copiii care doresc să-și actualizeze cunoștințele la Limba și Literatura Română.

Programul de pregătire s-a desfășurat în colaborare cu Școala Gimnazială ”Matei Basarab” din Pitești în cadrul unui proiect social-filantropic și educațional de parteneriat ”Școala și Biserca, factori decisivi în promovarea valorilor sociale”.
Cursurile au fost susținute de Doamna profesoară Elena Odă și se adresează elevilor claselor V-VIII.

Asistența tehnică și resursele materiale necesare bunei desfășurări a activității educative sunt asigurate de preoții slujitori Grecu Nicolae și Odă Nicolae. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar