news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială în Parohia Valea Danului. 



 

În cadrul Proiectului Interjudețean ”Un zâmbet pentru copii de Paști!”, ediția a V-a dintre Biserica Valea Danului, reprezentată de preoții slujitori, Dumitru Mihăilescu și Vasile-Cornel Ilina, școala din localitate reprezentată de director, profesor Elena Ilina și ACORD Sibiu reprezentată de director executiv, Constantin Bădescu, copii și vârstnici din parohie au primit daruri de la oameni cu inima largă.

Să dăruim din suflet înseamnă să fim autentici și generoși în manifestarea iubirii și compasiunii noastre față de ceilalți. Un simplu "Dar" poate aduce bucurie și satisfacție. Să fim lângă cei dragi în momentele dificile, oferind sprijin emoțional, încurajare și, atunci când este posibil, ajutor practic. 

 Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș și este înscrisă în Calendarul educațional-catehetic eparhial dedicat anului 2023 în Patriarhia Română ca –”Anul omagial al pastorației persoanelor vârstnice și Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești”.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar