news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, tânărul Emanuel Mazăre a fost premiat de către Părintele Stavrofor Ghețea Constantin și Părintele Psiholog Rafael Vintilă în cadrul Paraclisului Rectoratului din Pitești.

 

Emanuel Mazare a participat la foarte multe concursuri, unde a obținut premii excepționale, printre care enumerăm:

  • Olimpiada Balcaniada de Matematică, câștigând medalia de aur în anul 2021 
    • Medalia de Aur, Olimpiada Națională de Matematică, etapa națională, Iași – aprilie 2022
    • Premiul I, Olimpiada Națională de Informatică, etapa județeană, Pitești – martie 2022 și Premiul I, Concursul Internațional de Matematică „LuminaMath”.
  • Premiul I si medalie de aur la Olimpiada Națională de Matematica 2023
    • Premiul II la Olimpiada Națională de Fizică
  • Medalie de bronz la Olimpiada Națională de Informatică

Emanuel este pasionat de matematică, astrofizică,  informatică, istorie și religie, frecventând săptămânal Paraclisul din Pitești, el mărturisind: "De fiecare dată când vreau să fac ceva, mă gândesc la Dumnezeu și simt o căldură blândă. Am încredere că voi ajunge la rezultatul dorit prin înțelepciunea pe care mi-o transmite prin Duhul Sfânt. Simt o liniște interioară aparte și putere de lucru când privesc spre icoana Domnului Iisus din Paraclis. Pentru mine, iubirea nemărginită a lui Dumnezeu față de oameni este evidențiată de răstignirea Mântuitorului nostru Iisus Hristos, care, fiind Dumnezeu Fiul, S-a rastignit pentru noi și pentru mântuirea noastră! Rugăciuniunile de dimineață, le fac de multe ori lângă moaștele Sfântului Ioanichie din Paraclis. Merg două săptămâni în China, pentru participarea la congresul internațional de matematică IMSC și cred că Preasfânta Stapâna noastră, mă ajută în acest lung drum."

Tânărul a primit, mirul regelui înțelept Solomon, adus din Ierusalim, cărți de știință și religie, printre care Adevăr și demonstrație.

Emanuel a primit în dar și jeleuri MÖLLER’S OMEGA-3, pentru creșterea sănătoasă și  dezvoltarea optimă a creierului. DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. 

Noul Restaurant Sibiceanu din Dedulești i-a emis un cec de oaspete pentru următorii doi ani și un premiu financiar.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar