news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, în ziua de 18 mai 2023, a avut loc Cercul Pedagogic al profesorilor de religie, zona Curtea de Argeș, la Liceul Tehnologic „Petre Ionescu Muscel” din Domnești, sub coordonarea responsabililor de cerc Moraru Mihaela Iuliana, profesor la Liceul Tehnologic ”Ferdinand I” și Retevoi Valentin, Director al Seminarului Teologic Ortodox ,,Neagoe Vodă Basarab " din Curtea de Argeș.



 

În mijlocul profesorilor a fost prezent părintele consilier Dan Florin Obrocea din cadrul Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. Totodată a mulțumit gazdelor primitoare pentru atmosfera călduroasă cu care au întâmpinat profesorii, dar și pentru programul oferit. 

Doamna Voica Aura, profesor de Religie, a prezentat un referat în power point, intitulat: „Conceperea și proiectarea activităților educative, extrașcolare specifice religiei”, iar domnul profesor Ovidiu Nicuț, a vorbit despre „Prezentarea geografică și culturală a localității Domnești”.

Programul cultural artistic a fost realizat de către elevii: Mihaela Șchioapa, Aura Stoichiciu, Viviana Alexia Necula, Daniela Mazarache, Rebeca Mastan, Ioana Militaru, care au interpretat pricesnele: Ridica-voi ochii mei și Blândul Păstor, iar elevii: Briana Stoica, Radu Băndoi și Alexandru Leahu au recitat din poeziile pe care le-au compus. La final, eleva Ana Stănculescu a interpretat câteva melodii populare.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar