news        mail   location

 
 

Sectorul de Învățământ și Activități cu Tineretul-Biroul de Cateheză, al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, a consacrat printr-un eveniment festiv la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Mioveni, Ziua de rugăciune a copiilor.



 

Părinții slujitori au premiat copiii, profesorii, preoții care desfășoară activități de catehizare la Centrul cultural al Catedralei, implicați în buna desfășurare a Concursului cu participare internațională Împreună cu Hristos prin lume, în mileniul III. Au fost oferite diplome, cărți de rugăciune, iconițe, dulciuri, prilej cu care copiii au recitit propria rugăciune alcătuită.

Tema ediției de anul acesta a fost Rugăciunea, aripă spre cer, oferind copiilor oportunitatea de comunicare și comuniune prin mărturia publică, participarea la viața Bisericii, uniți în rugăciune și fapte bune promovând cultura și spiritualitatea românească.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar