news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul - Biroul de Cateheză a participat la o activitate educațional-catehetică dedicată Zilei Internaționale a Râsului și Fericirii la Școala Gimnazială ”Gabriel Marinescu” din localitatea Tigveni. 



 

 

Doamna profesor învățământ primar, Elena-Roxana Piele a vorbit elevilor din clasa a III-a despre importanța râsului pentru sănătatea corpului şi a minţii. Elevii, au citit glume, anecdote, fragmente vesele, bancuri în cadrul Proiectului „Candidat ... la fericire” au găsit răspunsuri la întrebarile „Cum putem fi fericiți?” ”Cand zambim?”.

La activitate au participat directoarea școlii, Mihaela Dumitrescu, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului și a îndemnat să nu ne pierdem zambetul, în aceste vremuri dominate de tehnologie, mulțumind pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș. 

Activitatea s-a încheiat cu vizionarea filmului de animaţie „Ursuleţul polar: Nu contează forma atunci când e vorba de cei mai buni prieteni”, o poveste despre prietenie, distracţie şi toleranţa celorlalţi. 

Râsul dă o stare de bine, sporeşte capacitatea de concentrare şi rezistenţa la efort, îmbunătăţeşte relaţiile cu cei din jur şi creşte încrederea în propria persoană

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar