news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o activitate educațional-catehetică și socială în Parohia Valea Danului.

 

Gestul de a dărui are mai multe semnificații, însă reprezintă fără îndoială unul dintre cele mai vechi comportamente umane. Preoții Dumitru Mihăilescu și Vasile-Cornel Ilina, Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului reprezentată de profesor Elena Ilina-directoarea școlii din localitate și coordonator proiect au adus un zâmbet pe chipul copiilor oferindu-le mici daruri în cadrul Proiectului de voluntariat ”Bucuria de a dărui”.

Activitatea a fost coordonată de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul și de Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Când dăruim, oferim ce are nevoie celălalt, și mai puțin ceea ce ne-ar plăcea nouă să primim.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar