news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș a organizat a III-a ediție a Concursului județean de creație plastică ȘEZĂTOARE ROMÂNEASCĂ DE CRĂCIUN la Școala Gimnazială Băiculești/ Grădinița cu Program Normal Tutana.



 

 

Concursul s-a desfășurat în mod direct și au participat elevi de la școlile din județ îndrumați de cadrele didactice. În cadrul concursului s-au realizat lucrări estetic-creative -picturi, precum și lucrări practice, respectiv colaje, felicitări de Crăciun- de către preșcolari, școlari și elevi cu respectarea temei concursului. 

Coordonatorii Concursului au fost doamnele profesoare: Iuliana Cimpoca de la Școala Gimnazială Băiculești și Elena Ilina-directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Valea Danului, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a mulțumit tuturor pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

La activitate au participat: profesor Ileana-Eugenia Bodescu-directoarea școlii gazdă, profesor învățământ primar Roxana Codeci, Școala Gimnazială Băiculești,  Învățătoare Florica Ionescu, Școala Gimnazială Băiculeşti, Profesor învățământ preșcolar Emilia-Mădălina Dumitrescu, Profesor Didona Rădulescu, Profesor învățământ preșcolar, Georgescu Cristina-Elena, Profesor Codeci Georgiana,  (Şcoala Gimnazială Băiculeşti), Profesor învățământ primar Olimpia Elena Mateescu, Şcoala "Basarab I" Curtea de Argeş,  Profesor învățământ preșcolar Corina Boboc,  G.P.P. "O lume minunată", Curtea de Argeş;  profesor învățământ preşcolar Cătălina Papa, Şcoala Gimnazială "Gabriel Marinescu", Profesor învățământ preşcolar, Ionela Chițu, Şcoala Gimnazială Cicăneşti.

Pe lângă activitatea principală a concursului toți participanții au urmărit un program artistică de poezii, ghicitori şi colinde, menit să promoveze frumusețea tradițiilor şi obiceiurilor populare româneşti de Crăciun.

La final toți participanții au primit daruri, iar  lucrurile au fost expuse în Colțul de tradiții organizat în holul școlii Tutana.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar