news        mail   location

 
 

Importanţa lecturii este evidentă şi mereu actuală. Lectura este un instrument care dezvoltă posibilitatea de comunicare între oameni, făcându-se ecoul capacităţilor de gândire şi limbaj. Lectura elevilor este un act intelectual esenţial, care trebuie îndrumat şi supravegheat de şcoală şi familie. 

 

În cadrul parteneriatului-proiect, încheiat între Școala Gimnazială "Petre Badea ", Negrași alături de Societatea Biblică Interconfesională din România, elevii Școlii Gimnaziale "Petre Badea" Negrași, elevii Școlii Primare Bîrlogu, alături de Părintele Profesor, Samoilă Nicolae Claudiu de la parohia Poienărei, protoieria Curtea de Argeș, au participat la activitățile de alfabetizare biblică, în cadrul Proiectului : " Duh și literă - cateheză biblică, 2022-2023, primind cărți, jucării, hăinuțe și dulciuri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar