news        mail   location

 
 

Pilda vieţii Sfântului Nicolae arată omului contemporan valorile permanente ale bunătății, dărniciei și sfinţeniei viețuirii creștine. Mai mult decât atât, darurile minunate pe care Sfântul Nicolae le-a oferit celor aflaţi în nevoi și continuă să le ofere oamenilor care-i cer ajutorul ne cheamă şi pe noi să fim mai darnici și mai atenți faţă de oamenii săraci, bolnavi, singuri sau întristaţi. 

 

Sfântul Nicolae ne cheamă să facem din viaţa noastră o mărturie a prezenței și iubirii milostive a lui Hristos în lumea de azi, pentru ca și Mântuitorul Iisus Hristos să dea mărturie pentru noi înaintea Tatălui din ceruri.

Părintele slujitor Ștefan Viorel de la parohia Smei, protoieria Costești, a fost prezent în mijlocul copiilor de la Grădinița cu program prelungit nr. 6 „Luminișul Pădurii” din Pitești, cărora le-a vorbit despre viața și minunile Sfântului Ierarh Nicolae și le-a oferit dulciuri, icoane și cărți.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar