news        mail   location

 
 

În lumina sfântă a Naşterii Domnului lumea trece, păşeşte de la „întunericul şi umbra morţii“ la lumina ce se profilează pe drumul împlinirii făgăduinţei lui Dumnezeu, care ne umple inimile de bucurie şi nădejde.

 

Ziua Naşterii Domnului este o zi de mare bucurie pentru toată lumea creştină. Toţi se bucură: şi copiii cei mici, care privesc cu ochi neînţelegători spre viaţă, şi copiii mai mari, în care a prins adevărul de credinţă şi încep să înţeleagă, cu ajutorul ei, tainele vieţii, şi tinerii, şi cei în vârstă, şi cei bătrâni, toţi se bucură.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul a organizat o activitate educativă, în care preoții slujitori Mihai Gheorghe și Enescu Tiberiu de la parohia Rotărești, protoieria Pitești, au vorbit copiilor de la Școala Gimnazială „Virgil Calotescu” din localitate, despre frumoasa perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar