news        mail   location

 
 

Puterile cerești netrupești au fost create înainte de facerea universului material și rostul creării lor a fost acela de a se împărtăși de bucuria și de fericirea Preasfintei Treimi, dar și de a lăuda pe Dumnezeu și a împlini voia Sa în lucrarea de mântuire a lumii. Sfinții îngeri, ca ființe spirituale, inteligente, sunt mesageri sau trimiși ai lui Dumnezeu. 

Ei se adresează oamenilor pentru a binevesti voia lui Dumnezeu și pentru a chema pe oameni la mântuire, la viața veșnică, în iubirea, lumina și bucuria Preasfintei Treimi.

Părintele slujitor Enescu Tiberiu de la parohia Rotărești, protoieria Pitești a fost prezent în mijocul copiilor de la Grădinița cu program normal din Bascov și le-a vorbit despre Sfinții Îngeri și despre faptul cum aceștia sunt ocrotitorii și mijlocitorii noștri înaintea Părintelui Ceresc.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar