news        mail   location

 
 

În baza Parteneriatului educațional,, RO-RM într-o singură inimă „între Grădinița „Academia Piticilor”, Curtea de Argeș si IET Nr.2, com. Bubuieci, Republica Moldova, având ca parteneri Inspectoratul școlar Județean Argeș, Centrul Judeţean de Resurse și Asistență Educațională Argeș, Parohia Bătușari, a adunat laolaltă toți partenerii acestui proiect, în Grădinița Academia piticilor, gazda acestui schimb de experiență care a durat 3 zile și a cuprins mai multe acțiuni.




     Oaspeti de seamă au sosit la Grădinița Academia piticilor în cea de-a doua zi a schimbului de experiență: Domnul Inspector General Adjunct, Cristinel Crețu, doamna Inspector General Adjunct, Cătălina Dumitrașcu, domnul Inspector pentru Educație Timpurie, Teodor Ionuț Minciună, Cadre didactice din cadrul CJRAE Argeș, părintele Florentin Ungurenuș, coordonator catehetic, care au petrecut o zi alături de cadrele didactice din Republica Moldova, au citit copiilor povești, au aplaudat preșcolarii Academiei Piticilor, care au răsplătit vizita oaspeților printr-un program aristic,,Cântec, dans și voie bună „.

În cadrul atelierului de lucru, cadrele didactice partenere, impreună cu Părintele Florentin Ungurenuș au decorat ulcioare, coșulețe și farfurii prin tehnica șervețelului, timp în care au împărtășit idei, poveștile si experiențele de viață.

Oaspeții au vizitat Mănăstirea Argeșului și biserica parohiei Bătușari, primind diferite daruri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar