news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Cateheză în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș a organizat Concursul județean de creație literară și plastică: ”ZÂMBET DE COPIL!”, ediția a V-a la Școala Gimnazială Băiculești.


 


 

Coordonatorii Proiectului au fost: Profesor Maria-Didona Rădulescu- Școala Gimnazială Băiculești și Profesor Elena Ilina-Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului.

Activitățile cultural-artistice și sportive au fost coordonate de cadrele didactice: Duțu Niculina -profesor învățământ preșcolar, Codeci Roxana și Ghena Claudia profesori învățământ primar (program artistic cântece și poezii închinate copilăriei, Copilăria, rază de soare), profesor învățământ primar Purcarea Dogaru Corina-Cântecul alfabetului, profesor învățământ preșcolar Cristina-Elena Georgescu - cântece dedicate copilăriei, profesor limba română Rădulescu Didona (dramatizarea Calul Bălan și Sfinții prietenii copiilor, Un buchet de cântece dedicate copilăriei), profesor de educație fizică Mazilescu Cosmin- o suită de exerciții fizice ce au culminat cu o piramidă. 

La această activitate au participat: doamna profesoară Ileana-Eugenia Bodescu -directoarea școlii și cadrele didactice: Alexandra Ciucu, profesor de desen -Alexandra Ciucu, profesor de religie Matei Mariana, profesor de Ciungu Cătălin, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier al Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Copilăria este o lume plină de iubire, lumină și armonie.

Ce poate fi mai frumos decât zâmbetul plin de dragoste ce ne este dăruit simplu, firesc și curat.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar