news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a participat o activitate educațional-catehetică la G. P. N. ”Căsuța cu Povești” din municipiul Curtea de Argeș.



 

Activitatea coordonată de Profesor Învățământ Preşcolar Doina-Vasilica Mateescu a cuprins poezii, cântece și relatări ale fiecărui copil, când și cum se roagă pentru ei, pentru părinți și pentru doamna profesoară. 

La această întâlnire educativă a participat doamna Profesor Învățământ Preşcolar Camelia-Elena Barbu, directorul G. P. N. ”Căsuța cu Povești” Curtea de Argeș, alături de Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier al Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul care a adus binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, îndemnând la rugăciune și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Tema prezentată este înscrisă în calendarul activităților educațional-catehetice eparhiale dedicate anului 2022 în Patriarhia Română ca ”Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului” și ”Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”. 

 La finalul activității toți copiii au primit iconițe.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar