news        mail   location

 
 

În cadrul Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul -Biroul de Cateheză, Protoieria Mioveni, al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului s-a desfășurat evaluarea Concursului Național Catehetic Rugăciunea în viața mea, faza pe protoierie.



 

Comisia formată din Preot Constantin Belu-protopop, Preot Marcu Marin, Silvia Neagoe-Profesor de religie au urmărit pe baza fișelor de evaluare rezultatele așteptate și impactul concursului: concursul să genereze participarea activă a preoților, prin redactarea și susținerea catehezelor, creativitatea grupului catehetic, evidențierea rugăciunii în urcușul duhovnicesc, încurajarea experiențelor personale ale participanților în rugăciunea particulară și în cea comunitară, liturgică.

Astfel, a fost stabilită următoarea ierarhie a premiilor: Premiul I: Parohia Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Catedrala Mioveni; Premiul al II -lea: Parohia Sfinții Trei Ierarhi, Mioveni, Premiul al III – Parohia Nașterea Maicii Domnului, Țițești. 

Concursul Național Catehetic Rugăciunea în viața mea, se înscrie între activitățile catehetice și educaționale cu prilejul anului 2022 – Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar