news        mail   location

 
 

Învierea Domnului nostru Iisus Hristos este una dintre cele mai importante sărbători creștine. Învierea unește cerul și pământul. Dacă Nașterea Mântuitorului a pogorât cerul pe pământ, dimensiunea acestei sărbători începe în cele mai de jos ale pământului și bucură și cerul. Învierea este icoană de lumină a bucuriei veșnice din Împărăția cerurilor - temelia credinței noastre.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul – Biroul de Catehizare, a organizat la parohia Bătușari din municipiul Curtea de Argeș un atelier de lucru pentru copii.

Părintele Ungurenuș Florentin a rostit un cuvânt catehetic despre Învierea Domnului. Micuții de la Grădinița Căsuța cu Povești – Structură Sfânta Ana, coordonați de doamna director Maria Deaconu și doamna educatoare Ramona Ciolpan, au încondeiat ouă și s-au bucurat de atmosfera de la biserică.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar