news        mail   location

 
 

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Învățământ și Activități cu Tineretul,  a organizat în această perioadă diferite activități de  pregătire și implicare a  elevilor din unitățile de învățământ,  în organizarea concertelor de colinde prilejuite de Sfântului Praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.



 

În această activitate sunt angrenați preoții slujitori din parohii, profesorii de Religie precum și alte cadre didactice, respectiv profesori de muzică și comunicare, având drept scop cultivarea virtuților creștine și promovarea tradițiilor strămoșești.

Elevi de la Școala Generală Adriana Păunescu din Pitești, coordonați de doamnele Dana Iordache și Maria Sandu, profesori de Religie, au colindat în biserica parohiei Găvana IV din Pitești. Părintele slujitor Daniel Lăudat le-a mulțumit pentru colindă și le-a oferit daruri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar