news        mail   location

 
 

Naşterea Domnului Hristos este cel mai important eveniment din istoria lumii. Coborârea lui Dumnezeu printre oameni – aceasta este semnificaţia Crăciunului – îl reaşază pe om în legătură cu Cerul.



 

Sărbătoarea Naşterii Domnului cuprinde în sine marele eveniment petrecut la Betleem, precum şi marea taină a naşterii lui Hristos în inima noastră. Prezenţa lui Hristos-Dumnezeu în noi presupune că viaţa noastră tinde să fie precum viaţa Lui ca Om.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, a organizat în cadrul Centrului Social din cadrul parohiei Sfânta Vineri din Pitești, un atelier de pictură. La acest atelier au participat copii din din parohie, care au avut ca temă în lucrările de pictură: bucuria Nașterii Pruncului Iisus.

Preoții slujitori Dinu Vasile Laurențiu și Dascălu Ovidiu Constantin au vorbit despre marele praznic al Nașterii Pruncului Iisus și au oferit daruri participanților.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar