news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a organizat o tabărăde creație pictură religioasă ”MÂINI DIBACE”- a III-a ediție, la Mânăstirea Glavacioc. 

Copiii coordonați de doamna profesoară, Florența Sgîea de la Școala Generală cu clasele I-VIII Ștefan cel Mare alături de Părintele Danuț-Marius Trăistaru, Coordonatorul Biroului de Cateheză din cadrul Protoieriei Costești au fost primiți cu drag de Părintele Protosinghel Casian Crețu și de Părintele Paroh Dan Stancu. 

Elevii s-au rugat în biserică, apoi au participat la atelierul de lucru și au pictat diferite chipuri de sfinți, au confecționat materiale în tehnica quilling realizând imagini decorative demne de pus în ramă. 

La tabără au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a felicitat pe toți pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

Activitățile s-au desfășurat cu respectarea normelor igienico-sanitare în vigoare. 

Tabăra încheie Calendarul activităților de vacanță pentru copii și tineri al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului. 

 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar