news        mail   location

 
 

Primul beneficiu al desenului și picturii în viața copilului este, bineînțeles, dezvoltarea creativității și a funcțiilor cognitive. În timp ce desenează, copilul va trebui să desconstruiască lumea înconjurătoare în forme geometrice de bază: cerc, pătrat, triunghi. Această etapă îi va ajuta să înțeleagă mai bine lumea înconjurătoare.



 

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului a desfășurat o activitate educativă destinată copiilor care frecventează Centrul Social-Cultural Sfânta Maria Magdalena din cadrul parohiei Găvana IV din municipiul Pitești.

Părintele slujitor Pleșa Victor Marius a fost prezent în mijlocul tinerilor, coordonând alături de voluntari, activitățile creative, care au avut ca scop organizarea unei expoziții pentru credincioși.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar