news        mail   location

 
 

Într-o lume dominată de tehnologie, lectura a devenit pentru mulţi dintre copii o ultimă prioritate în viaţă. Televizorul, calculatorul, telefonul, internetul, reţelele de socializare reprezintă principalele modalităţi de petrecere a timpului liber, însă ele nu vor putea înlocui niciodată valoarea morală, culturală şi educativă a unei cărţi. 

Chiar dacă sursele menţionate pot avea şi caracter  educativ, nu vor avea niciodată un rol important în formarea caracterului unui copil.

Copiii de la Centrul Social-Cultural Sfânta Maria Magdalena, din cadrul parohiei Găvana IV din municipiul Pitești, au participat la o nouă activitate cultural-educativă, coordonați fiind de părintele slujitor Pleșa Victor Marius.

Aceștia au extras câte o poveste din cutie, au citit pe rând, descoperind consecințele unor fapte, atitudini, însușindu-și comportamente sociale și morale, de care au nevoie în viață.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar