news        mail   location

 
 

 Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul –Biroul de Cateheză a participat la o activitate educațional-catehetică de Ziua Internațională a Copilului la Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Curtea de Argeș.



 

Copiii de la clasa a III-a B sub îndrumarea doamnei profesoare, Otilia-Daniela Ionescu au sărbătorit ziua lor prin activități recreative și educative. Ei au desenat, au colorat diferite momente din visele lor de copii, au interpretat cântece și poezii, dar și ateliere de joc și bucurie dedicate celor care ne aduc mereu zâmbetul pe buze. 

Doamna profesoară a oferit daruri micuților care ne luminează zilele cu zâmbetele și ghidușiile lor, și care ne înfrumusețează viața prin simpla lor apariție pe lume, ca printr-o minune.

1 iunie este un prilej de bucurie și de sărbătoare pentru copii, de aceea, la final au organizat un mic spectacol de dans și cântece pentru cadrele didactice.

 Activitatea s-a derulat în cadrul Proiectului de Schimb de experienţă ”O premisă a calității în educație” între Școala Gimnazială ”Mircea cel Bătrân” din municipiul Curtea de Argeș-profesor coordonator Otilia-Daniela Ionescu și Școala Gimnazială Nr. 1 Valea Danului- profesor coordonator Elena Ilina.

La activitate au participat Părintele Dan-Florin Obrocea, Consilier Învățământ și Activități cu Tineretul, care a transmis binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a mulțumit pentru frumoasa activitate și Părintele Vasile-Cornel Ilina, Coordonatorul Biroului de Cateheză și Activități cu Tineretul din cadrul Protoieriei Curtea de Argeș.

1 iunie, Ziua Copilului, este o ocazie perfectă pentru părinți de a petrece momente minunate alături de micuții lor care să le aducă zâmbetul pe buze copiilor și să le creeze clipe de neuitat.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar