news        mail   location

 
 

În fiecare an pe data de 22 aprilie celebrăm Ziua Pământului pentru a ne reaminti că planeta Pământ și ecosistemele sale ne oferă condițiile necesare pentru întreținerea vieții. Ziua Planetei Pământ a fost declarată sărbătoare oficială de către Organizația Națiunilor Unite (ONU), în anul 2009.


 


 

Anul acesta, se împlinesc 51 de ani de când celebrăm Ziua Pământului iar această sărbătoare are trebui extinsă prin acțiuni zilnice cu scopul de a ocroti planeta noastră.

Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul prin Biroul de Cateheză al Eparhiei Argeșului și Mucelului, a sărbătorit această zi în parohia Turculești, protoieria Topoloveni.

Părintele slujitor Bologea Cosmin Vasile a vorbit copiilor despre această zi importantă, după care, cu toții, s-au bucurat de soare, dar și de plantarea florilor în curtea bisericii.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar