news        mail   location

 
 

Sărbătoarea Bunei Vestiri este un eveniment important pentru Biserică, astfel că în Comunitatea noastră a credincioșilor deficienți de auz, conștientizăm că acest eveniment istorico-religios arată că embrionul, celula sau orice alt nume s-ar folosi este OM din prima secundă a concepției.



 

Această sărbătoare mai este importantă și pentru că reprezintă o zi în care trebuie să celebrăm Mama – Femeia creștină, în general, fapt pentru care creștinele surde sunt amintite și evocate ca fiind  model ideal de mamă în Comunitatea noastră și în Societate.

În cuvântul de învățătură (prin semne) de la finalul Sfintei Liturghii, săvârșite în limbajul mimico-gestual, la biserica surzilor „Izvorul Tămăduirii” din cadrul Parohiei Mavrodolu a fost  evidențiată Fecioara Maria în sunt cuprinse toate virtuțile și  valorile pe care o mamă le are. Curajul, credința, gingășia, răbdarea, înțelepciunea sunt aspecte ale personalității Fecioarei demne de urmat de către orice om.

Apoi au fost împărțite flori și icoane fiecărei femei creștine atât la Biserica pentru surzi, cât și la Filiala surzilor.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar