news        mail   location

 
 

Moş Nicolae este Sfântul Nicolae, ierarhul minunat al cetăţii Mira din provincia Licia de odinioară. Sfântul Nicolae este un chip al blândeţii şi al milosteniei, iar aceasta explică de ce este el iubit în mod aparte de credincioşi. 

 

Sfântul Nicolae este iubit mult de copii, pentru că sufletul curat de copil nu apreciază oamenii după ştiinţa lor, după rangul lor din societate, ori după averea deţinută, ci după bunătatea pe care o arată.

Grupa Fluturașilor isteți și Grupa Mare de la Liceul Tehnologic „Petre Ionescu Muscel”, la invitația doamnei educator Trăistaru Maria, au primit vizita preoților Moisescu Ionuț Daniel și Vlăsceanu Ovidiu Marian de la parohia Domnești de Sus, protoieria Curtea de Argeș.

Preoții slujitori au vorbit copiilor despre viața și minunile Sfântului Nicolae. Activitatea a continuat cu un atelier de creație, în care cei mici și-au pus la lucru imaginația și au pregătit ghetuțele Moșului.

În finalul întâlnirii, cei mici au primit iconițe și dulciuri.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar