news        mail   location

 
 

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie, în curtea Bisericii Sfântul Nicolae Domnesc din Curtea de Argeș, s-a desfășurat prima ediție a festivalului Armonia Fest – festival de familie tomnatic și romantic, organizat de Asociația Ajut, deci exist – coordonată de Andreea Tamaș, în parteneriat cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, Primăria Municipiului Curtea de Argeș și Centrul de Cultură și Arte George Topârceanu.



 

În cele două zile, curtea Bisericii Domnești a devenit neîncăpătoare pentru copiii care, însoțiți de părinți și bunici, au participat la activitățile organizate pentru ei: atelier de Face Painting, atelier cu elemente din natură, pictură tomnatică pe ipsos și atelier de caleidoscop.

Deschiderea a fost făcută de către Veronica Soare, prezentatoarea evenimentului.

Cu binecuvântarea Părintelui Arhiepiscop Calinic, la festival a fost prezent părintele Ovidiu Vlăsceanu, Consilier Cultural și Comunicații Media, care a rostit un cuvânt în care a subliniat importanța familiei naturale binecuvântată de Dumnezeu, făcând și un scurt istoric al locului deosebit de important în care se află participanții.

Atmosfera muzicală a fost întreținută de artiștii: Alma Boangiu, Mister Friday, Ana Maria Baltag Deaconu și Alexandru Ușurelu & band.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar