news        mail   location

 
 
×

Notificare

Folder doesn't exist or doesn't contain any images

CERAMUS FILM organizează în colaborare cu Centrul Național al Cinematografiei & Dacin Sara, în perioada 23-26 august 2022, prima ediție a festivalului “Muzica în filmul românesc”.



 

Programul festivalului cuprinde proiecții de film, lansări de carte și patru workshop-uri susținute de profesori universitari, muzicieni, actori și alte personalități ale filmului românesc.

În prima seară a acestui important eveniment,  toți cei prezenți au avut ocazia să participe la o lansare editorială de excepție care l-a avut în centrul atenției pe Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul. Cartea lansată are titlul ,,Dialoguri cu  Calinic Arhiepiscopul” și îl are ca autor pe scriitorul Nicolae Badiu.

În cadrul unei emisiuni televizate moderată de autorul cărții împreună cu doamna Carmen Victoria Bârloiu, timp de aproape 90 de minute, Chiriarhul Eparhiei a răspuns la foarte multe întrebări legate atât de conținutul cărții, cât și de importanța istorică a plaiurilor muscelene.

Între invitații de onoare s-au aflat principele Nicolae, nepotul regelui Mihai I, actorii Maria Ploae și Dorel Vișan, regizorii Nicolae Mărgineanu și Constantin Vaeni. precum și Elena Lasconi, primar al municipiului Câmpulung Muscel.

În public au fost prezenți și oaspeți veniți din localitatea Cracăul Negru, satul natal al Ierarhului Argeșean.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar