news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, a fost organizat un pelerinaj duhovnicesc de misiune creștină de către comunitatea persoanelor cu deficiențe de auz din Pitești la sfinte mănăstiri ortodoxe din Bulgaria. 

Pelerinii s-au oprit în rugăciune la Mănăstirea Schimbarea la Față din Veliko Târnovo, Complexul Monahal Ivanovo, Mănăstirea Sfântul Dimitrie din Basarsabov, iar la întoarcere spre casă au fost la  mănăstirea Pantocrator, însoțiți de către Țîru Cătălin, preot slujitor la biserica pentru surzi „Sfântul Grigore Palama” – Parohia Mavrodolu, Pitești.

În pelerinajul desfășurat la Sfintele Locașuri, credincioșii surzi din diferite localități argeșene, s-au bucurat de frumusețea și podoaba Casei Domnului și Casei sufletului nostru, precum și de comuniunea dintre noi, ca și Familie. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar