news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Părintelui Arhiepiscop Calinic, în Biserica Sfântul Nicolae Domnesc, cu ocazia Festivalului Internațional: Nopțile de poezie de la Curtea de Argeș, a avut loc ceremonia anuală a primirii de noi membri în Academia Internațională Orient-Occident, precum și acordarea de premii și distincții, la ceas aniversar. 

Poeți, editori și oameni de artă, din mai multe țări, au petrecut câteva zile în Orașul Basarabilor, participând la acest eveniment și vizitând această zonă.

Oaspeții au fost primiți de părintele Ovidiu Vlăsceanu, consilier cultural și comunicații media, care a transmis Arhiereasca Binecuvântare, un cuvânt de deschidere a evenimentului, și a subliniat ideea de solidaritate creștină, care nu trebuie să ne părăsească, mai ales în vremurile de pandemie.

Juriul festivalului a stabilit premiile pentru fiecare categorie înscrisă la festival, iar organizatorii, Dumitru M. Ion și Carolina Ilica, au dăruit diplome invitaților.

Festivalul Internațional: Nopțile de Poezie de la Curtea de Argeș, s-a desfășurat în perioada 16-19 septembrie 2021.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar