news        mail   location

 
 

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat ședința anuală a  Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc (CAR). Evenimentul s-a desfășurat în Sala de Conferințe a Centrului Eparhial din municipiul Curtea de Argeș, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul  și a părintelui arhimandrit Caliopie Cristian Ichim - consilier economic al Eparhiei și preşedintele CAR.



 

De asemenea au fost de față  reprezentanţii celor 6 protopopiate din cuprinsului județului Argeș care sunt implicaţi în activităţile C.A.R din teritoriu şi membrii în Adunarea Generală.

A fost citită darea de seamă pe anul 2021 și bugetul pe anul 2022, fiind prezentate cheltuielile, veniturile şi toate activităţile organizaţiei. Au fost evidențiate eforturile depuse de toți responsabilii pentru buna desfășurare a activității finaciare,  pentru promptitudinea de a veni în sprijinul membrilor CAR, fiind subliniat în același timp care este rolul acestei instituții finaciare. Pentru anul 2022 au fost luate diferite măsuri financiare menite să atragă noi membri și să ofere celor activi posibilitatea de a face împrumuturi la dobânzi foarte avantajoase.

Cei prezenți au primit  în dar cartea cu titlul ,,Veșnicia de zi cu zi”, care a văzut de curând lumina tiparului la Editura Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, avându-l drept autor pe Chiriarhul Eparhiei.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar