news        mail   location

 
 

Din an în an, din mila și purtarea de grijă a lui Dumnezeu Cel Înviat pentru a noastră mântuire, în data de 27 mai, Biserica Dreptmăritoare Ortodoxă face pomenirea Sfântului Ioan Rusul, care este și unul din ocrotitorii Bisericii pentru Surzi – Locașul Sfânt în care Familia cea mare a credincioșilor surzi sunt parte integrantă din cuprinsul Parohiei Mavrodolu.



 

La Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie săvârșită în limbajul semnelor de preoții slujitori Istrate Cătălin, precum și Țîru Cătălin, la biserica pentru surzi „Sfântul Ioan Rusul”,  au participat enoriași din Comunitatea surzilor din Pitești, Mioveni, precum și din Costești.

Cu acest prilej de bucurie duhovnicească întregul colectiv al Parohiei Mavrodolu a oferit o agapă frățească pentru credincioșii surzi prezenți la hramul bisericii surzilor din Pitești.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar