news        mail   location

 
 

Cu binecuvântarea și cu purtarea grijă a Înaltpreasfințitului Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a fost realizată o întâlnire duhovnicească cu credincioșii deficienți de auz din Comunitatea Surzilor din orașul Topoloveni alături de preotul Țîru Cătălin, la Catedrala Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. 

Bucuria întâlnirii noastre cu Dumnezeu în Taina și Harul Preasfintei Treimi a fost încununată de săvârșirea prin semne a Dumnezeieștii Liturghii ca Jertfă de mulțumire pentru toată facerea de bine și nădejdea în Pronia Dumnezeiască îndreptată spre mântuirea noastră.

Cu prilejul întâlnirii noastre duhovnicești a fost evidențiată importanța unității și statorniciei noastre duhovnicești față de Hristos Domnul și Mântuitorul sufletelor noastre, precum și necesitatea sfintelor biserici destinate credincioșilor deficienți de auz în care Mesajul Evanghelic este oferit în limbajul semnelor, limbajul matern al Surzilor. 

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar