news        mail   location

 
 

Praznicul Nașterii Domnului Iisus Hristos a fost cinstit astăzi în toate bisericile din cuprinsul Eparhiei Argeșului și Muscelului. 

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească în noua Catedrală Arhiepiscopală din municipiul Curtea de Argeș.

Ierarhul Argeșean a adresat un cuvânt de învățătură creștinilor care au participat la Sfânta Liturghie, amintind  că fiecare persoană care ajunge în biserică de Crăciun, aduce cu sine daruri pruncului Iisus: aurul nădejdii, smirna credinței și tămâia dragostei de Dumnezeu.

Credincioșii prezenți la Sfânta Liturghie au primit din partea Înaltpreasințitului Părinte Arhiepiscop Calinic urări de sănătate, zile senine și fericite, întru mulți, buni și rodnici ani.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar