news        mail   location

 
 

Există multă suferinţă astăzi şi, de aceea, trebuie multă sensibilitate pentru a înţelege suferinţa şi pentru a o alina, dar şi pentru a-i da un sens folositor mântuirii noastre.



 

Boala şi suferinţa nu sunt voite de Dumnezeu, nu fac parte din chipul lui Dumnezeu în om, ci ele sunt urmare a păcatului şi, de aceea, trebuie să lucrăm pentru vindecarea bolii şi pentru alinarea suferinţei.

Însuşi Mântuitorul Iisus Hristos a venit să ne vindece de păcat şi de boală. Mulţimea de bolnavi vindecaţi de El, bolnavi de toate felurile, de boli sufleteşti şi trupeşti, ne arată că Biserica, trupul tainic al lui Hristos, trebuie să lucreze în aceeaşi direcţie - de vindecare a bolilor, de alinare a suferinţelor.

Preoții slujitori Popescu Nicolae Adrian și  Filip Nicolae Florin de la parohia Sfântul Nicolae – Racovița, au fost prezenți în Spitalul Orășenesc din Mioveni, unde au binecuvântat cadrele medicale, precum și bolnavii care se află la tratament.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar