news        mail   location

 
 

În Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului s-a desfășurat astăzi ședința anuală a  Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc (CAR). 

Evenimentul s-a desfășurat în paraclisul Sf. Ierarh Calinic de la Cernica din municipiul Curtea de Argeș, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului și a părintelui arhimandrit Caliopie Cristian Ichim - consilier economic al Eparhiei și preşedintele CAR. De asemenea au fost de față  reprezentanţii celor 6 protopopiate din cuprinsului județului Argeș care sunt implicaţi în activităţile C.A.R din teritoriu şi membrii în Adunarea Generală.

A fost citită darea de seamă pe anul 2020 și bugetul pe anul 2021, fiind prezentate cheltuielile, veniturile şi toate activităţile organizaţiei. Au fost evidențiate eforturile depuse de toți responsabilii pentru buna desfășurare a activității finaciare,  pentru promptitudinea de a veni în sprijinul membrilor CAR, fiind subliniat în același timp care este rolul acestei instituții finaciare. Pentru anul 2021 au fost luate diferite măsuri financiare menite să atragă noi membri și să ofere celor activi posibilitatea de a face împrumuturi la dobânzi foarte avantajoase.

S-a constatat un progres față de anul trecut în ceeea ce privește numărul membrilor C.A.R., arătându-se prin aceasta că hotărârile aprobate de membrii Adunării Generale a Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului au fost constructive.

Informații de contact

phone Tel. / Fax: 0348401956;
arhiepiscopiaargesului @gmail.com

Prezentare

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului este o eparhie din cadrul Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a Bisericii Ortodoxe Române. Are sediul la  Curtea de Argeș și este condusă de Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul.

Social media

Sfanta Mucenita Filoteea, sinaxar